Wolthuis Compactkraan Verhuur

Wolthuis Compactkraan Verhuur was op zoek naar een nieuwe partner voor het onderhouden van de website wolthuiscompactkraan.nl.

ZoBlauw bied een eenvoudig meer doeltreffend onderhoudsabonnement aan, vooraf inspecteren wij de huidige status van de website, o.a. bekijken we de plugins en afhankelijk van de achterstand van de updates bespreken we de mogelijkheden voor het onderhoud.

WordPress heeft zo nu en dan aandacht nodig voor update’s en het behoud van de veiligheid van je website.

In samenspraak met Wolthuis Compactkraan Verhuur is de webhosting verhuist en is de website voorzien van een redesign waarin we de huidige teksten en foto’s weer zijn hergebruikt.
Net zoals bij het maken van een nieuwe website bespreken we de stijl, beleving, kleuren en eventueel inspiratie materiaal zoals logo’s, huisstijl, foto’s en houden we daarbij zorgvuldig rekening met eventuele behaalde resultaten en goed scorende elementen.

Afgelopen week is de hosting verhuist en is de website in ge-update uitstraling online gegaan wolthuiscompactkraan.nl.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rinze de Vries
Rinze de Vries

Dit bericht is geschreven door Rinze de Vries, eigenaar van ZoBlauw, uw partner voor Online Media. Tevens AV-Specialist en visueel verhalenverteller actief voor verschillende platforms. Rinze is te bereiken via email dtv@zoblauw.nl of gebruik het contactformulier op deze website.