ZoBlauw online media

EEN WEBSITE NODIG?

Samen beginnen we met het bepalen van het doel voor uw te ontwerpen website. Het doel vaststelen kan lastig zijn en is soms een probleem bij ondernemers dat ze niet precies weten wat ze willen bereiken met de website. 

U heeft wel een idee, echter nog niet de tijd genomen om dit uit te werken. Het hebben van een duidelijke website is in de hedendaagse snelle online wereld belangrijk.

ZoBlauw adviseert u om hier de tijd voor te nemen en om na te denken over wie en wat u wilt uitbrengen op de toekomstige website. Wat doet uw onderneming, wat zijn de kernwaarden wat maakt u zo bijzonder als die ander? Om een succes te halen uit uw website zult u eerst het doel moeten bepalen.

Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat u meer bezoekers krijgt. ZoBlauw werkt samen met u om die bezoekers naar uw product en of dienst te brengen. ZoBlauw heeft als doel uw website binnen 4-6 weken online te zetten.

ZoBlauw doet niet aan webhosting of domeinnaam registratie.

Indien je een partij zoekt om je website te hosten of je domeinnaam te registeren kijk dan bij Cloud86 een mooie en goeie partij met ook nog eens fijne tarieven om je website te plaatsen. Ook de website van ZoBlauw is daar gehost, heb je eerst nog vragen neem contact met mij op als je meer informatie wilt over webhosting. 

buildingview2

werkwijze

inventarisatie

Nadat we het doel hebben vastgesteld gaan we werken aan uw toekomstige website we kijken samen naar de mogelijkheden. ZoBlauw werkt met vaste prijzen en zullen u informeren naar deze mogelijkheden zodat u achteraf geen verrassingen heeft. 

planning

ZoBlauw zal een aantal concepten voor u uitwerken, dit kan ook in de eigen huisstijl. Na uw gemaakte keuze en goedkeuring zullen wij de website verder uitwerken naar uw wensen.  

realisatie

ZoBlauw werkt met WordPress en bouwt daar uw website mee op. Na de goedkeuring van een van de concepten werken wij deze verder uit, voegen de foto’s,  teksten en de benodigde techniek samen waaruit uw website samen komt.

online

Wanneer de website klaar is en uw goedkeuring heeft, kan deze officieel online gezet worden.

ZoBlauw geeft u indien u nog geen CMS kennis heeft een uitleg over uw het bijwerken van u website. Indien u hier geen tijd voor heeft bieden wij ook een content abonnement en onderhoudscontract aan. 

De mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

ZoBlauw
Standaard

€ 850,-

deze prijs is exclusief btw

ZoBlauw
opmaat

€ 1650,-

deze prijs is exclusief btw

ZoBlauw
One Page

€ 600,-

deze prijs is exclusief btw