IS UW WEBSITE TOE AAN VERNIEUWING?

KIES VOOR REDESIGN

Webdesign is een proces zonder einde, de technologie staat namelijk nooit stil en vraagt steeds om vernieuwing. Eens in de zoveel tijd wil je graag je bestaande website in een nieuw uiterlijk zien. 

In de webdesign wereld heet dit een website redesign. WordPress werkt op basis van op maat gemaakte thema’s én templates die erg makkelijk te vervangen zijn voor een redesign. Zo is ZoBlauw in staat om gehele websites vrij makkelijk in een nieuwe jasje te steken.

responsive

Socialmedia

nieuw foto's

Hergebruik teksten

SUCCESVOLLE WEBSITES BEGINNEN MET EEN GROEI STRATEGIE.

IS UW WEBSITE TOE AAN VERNIEUWING?

KIES VOOR REDESIGN

Dan is kiezen voor een redesign een goed alternatief. Net zoals bij het maken van een nieuwe website bespreken we samen met u de de stijl, beleving, kleuren en eventueel inspiratie materiaal zoals logo’s, huisstijl, foto’s en houden we daarbij zorgvuldig rekening met eventuele behaalde resultaten en goed scorende elementen.

  • Nieuwe foto’s
  • Nieuwe teksten
  • Nieuwe kleuren
  • Kijken naar de toekomst


Gezien de snelheid in het veranderende karakter van zoekmachines, het toepassen van algoritme’s. En de responsive vriendelijkheid van je website is van groot belang. Het aantal zoekopdrachten met mobiel en tablet ligt inmiddels ruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop en dat zal de komende jaren alleen nog maar groter worden.

Al vanaf!

€ 499,-

deze prijs is exclusief btw