Website redesign

Webdesign is een proces zonder einde, de technologie staan namelijk nooit stil en vragen steeds om vernieuwing.

Succesvolle websites beginnen met een groei strategie.

Eens in de zoveel tijd wil je graag je bestaande website in een nieuw uiterlijk zien. In de webdesignwereld heet dit een website redesign. WordPress werkt op basis van op maat gemaakte thema’s én templates die erg makkelijk te vervangen zijn voor een redesign. Zo zijn wij in staat om gehele websites vrij makkelijk in een nieuwe jasje te steken.

  • Nieuwe foto’s
  • Nieuwe teksten
  • Nieuwe kleuren
  • Kijken naar de toekomst

Gezien de snelheid in het veranderende karakter van zoekmachines, het toepassen van algoritme’s. En de responsive vriendelijkheid van je website is van groot belang. Het aantal zoekopdrachten met mobiel en tablet ligt inmiddels ruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop en dat zal de komende jaren alleen nog maar groter worden.

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Dan is kiezen voor een redesign een goed alternatief. Net zoals bij het maken van een nieuwe website bespreken we samen met u de de stijl, beleving, kleuren en eventueel inspiratie materiaal zoals logo’s, huisstijl, foto’s en houden we daarbij zorgvuldig rekening met eventuele behaalde resultaten en goed scorende elementen.

Webdesign is een proces zonder einde, de technologie staat namelijk nooit stil en vragen steeds om vernieuwing.