06 2323 3242

kom in contact

10:00 - 19:00

dagelijks bereikbaar

ZoBlauw Webdesign

WEBDESIGN

Een website die geschikt is voor mobiel, tablet en PC, goed vindbaar in online zoekmachine’s, simpel zelf te onderhouden en in volledig eigen beheer met toegang tot je website!

RE-DESIGN

Een website is een proces zonder einde, de technologie staan namelijk nooit stil en vragen steeds om vernieuwing. "Succesvolle websites beginnen met een groei strategie."

FOTOGRAFIE

De noodzaak van een goede foto! Om een goed beeld van uw bedrijf te krijgen, kunt u een uitgebreid verhaal maken. Veel tekst op uw website kan ervoor zorgen dat de bezoeker sneller zijn aandacht verliest

Is uw website toe aan vernieuwing?

Kies voor redesign

Webdesign is een proces zonder einde, de technologie staan namelijk nooit stil en vragen steeds om vernieuwing. Eens in de zoveel tijd wil je graag je bestaande website in een nieuw uiterlijk zien. In de webdesignwereld heet dit een website redesign. WordPress werkt op basis van op maat gemaakte thema’s én templates die erg makkelijk te vervangen zijn voor een redesign. Zo zijn wij in staat om gehele websites vrij makkelijk in een nieuwe jasje te steken.

Succesvolle websites beginnen met een groei strategie.

Dan is kiezen voor een redesign een goed alternatief. Net zoals bij het maken van een nieuwe website bespreken we samen met u de de stijl, beleving, kleuren en eventueel inspiratie materiaal zoals logo’s, huisstijl, foto’s en houden we daarbij zorgvuldig rekening met eventuele behaalde resultaten en goed scorende elementen.

  • Nieuwe foto’s
  • Nieuwe teksten
  • Nieuwe kleuren
  • Kijken naar de toekomst


Gezien de snelheid in het veranderende karakter van zoekmachines, het toepassen van algoritme’s. En de responsive vriendelijkheid van je website is van groot belang. Het aantal zoekopdrachten met mobiel en tablet ligt inmiddels ruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop en dat zal de komende jaren alleen nog maar groter worden.

Redesign is er al vanaf

299,-
Vraag naar de mogelijkheden
Neem contact op!

Webdesign is een proces zonder einde, de technologie staat namelijk nooit stil en vragen steeds om vernieuwing.

ZoBlauw

Interesse in een (ver)nieuw(d)e website? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden en kijken wat voor u de beste online mogelijkheden zijn. ZoBlauw is er voor u om te helpen in deze online wereld. 

  • 06 2323 3242
  • dtv@zoblauw.nl
  • Wieringerwerf