Wethouder duikt water in voor Swim to Fight Cancer Hollands Kroon

ANNA PAULOWNA – Door Corona gaat dit jaar Swim to Fight Cancer in het land niet door, als alternatief zijn er Zaterdag diverse burgemeesters en wethouders wel het water in gegaan. Ook in Hollands Kroon daar dook wethouder Mary van Gent bij het strandje van het Oude Veer in Anna Paulowna het water in voor Swim to Fight Cancer Hollands Kroon.

Yvonne Hoebe vertelde Ons dat het de planning is om voor 2021 zeker weer een Swim to Fight Cancer Hollands Kroon te organiseren, meer nieuws en of donoren kan via de  facebook.com/swimtofightcancerhollandskroon. 

Ondanks de regen en wind bleef wethouder en loco-burgemeester Mary van Gent goed gestemd “we worden toch nat”. Samen met van zwemmers van de organisatie dook zij rond tien uur het water in, later zal het opgehaalde bedrag voor Swim to Fight Cancer bekend worden gemaakt.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rinze de Vries
Rinze de Vries

Dit bericht is geschreven door Rinze de Vries, eigenaar van ZoBlauw, uw partner voor Online Media. Tevens AV-Specialist en visueel verhalenverteller actief voor verschillende platforms. Rinze is te bereiken via email dtv@zoblauw.nl of gebruik het contactformulier op deze website.