Je eigen plek op Internet Creëren..

Een domeinnaam registreren is het begin van iedere website, je koopt met een domeinnaam je eigen plekje op het internet!

De volgende stap is de webhosting? ZoBlauw doet op dit moment nog niet aan webhosting en of domeinregistratie, ZoBlauw adviseert je om een domeinnaam en webhosting te registreren bij Cloud86 een jong bedrijf uit Friesland.

Cloud86 heeft diverse eenvoudige webhosting pakketten de goedkoopst is er vanaf al vanaf €1,95 per maand maar ook de iets duurdere managed WordPress webhosting pakketten kan ik je adviseren, eventueel met automatische updates en back-ups en extra mogelijkheden zoals gratis CDN en SSL en een gratis website verhuisservice bestaat ook tot de mogelijkheden.

De combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid maakt Cloud86 een zeer goede keuze. En daar komt ook nog bij dat ze een erg goede en bereikbare klantenservice hebben die ook nog eens telefonisch bereikbaar is!

Bekijk de mogelijkheden of registreer direct je plekje op het web!

 

 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rinze de Vries
Rinze de Vries

Dit bericht is geschreven door Rinze de Vries, eigenaar van ZoBlauw, uw partner voor Online Media. Tevens AV-Specialist en visueel verhalenverteller actief voor verschillende platforms. Rinze is te bereiken via email dtv@zoblauw.nl of gebruik het contactformulier op deze website.