WordPress Website Onderhoud

Met alleen een WordPress-website opzetten, ben je er nog niet. Je moet ook tijd en aandacht besteden aan onderhoud van WordPress zelf en de daarbij behorende geïnstalleerde plug-ins.

WordPress is erg geliefd bij online criminelen, en zogenaamde hackers. Deze hackers zijn continu bezig gaatjes te vinden in de beveiliging van je website.

Om vervolgens uit naam van jouw website malware aanvallen uit te voeren of spam te verzenden. En zo kunnen persoonlijke gegevens uit je website op straat komen te liggen of dat je website uitvalt of offline gehaald wordt.

BackUp

Eén van de meest belangrijke aspecten van het plegen van onderhoud aan je WordPress-website is er regelmatig een back-up van te maken. Als klant bij ZoBlauw,  zal er van je website regelmatig een automatische back-up worden gemaakt, zodat we eenvoudig een oudere versie van je website kunt her-installeren wanneer dit nodig is.

Ben je (nog) geen klant bij ZoBlauw, dan zijn er ook mogelijkheden om alleen je onderhoud uit te besteden kijk voor meer informatie op www.zoblauw.nl/onderhoud
Onderhoud is al mogelijk vanaf € 60,- per uur of € 250,- per jaar, informeer naar de mogelijkheden. 

WordPress Update’s

Waarom zijn er updates van WordPress? Een belangrijk onderdeel van deze updates zijn dat gevonden veiligheidslekken gedicht worden. Zo voorkom je dat fouten en lekken jouw website in gevaar brengen. Tevens worden er regelmatig nieuwe functies toegevoegd, functionaliteiten anders opgebouwd of dat verouderde opties uit WordPress verdwijnen.

WordPress Plug-ins & Thema’s

De meeste plug-ins en thema’s zijn gemaakt door externe ontwikkelaars, in de meeste gevallen blijven de ontwikkelaars deze ook verbeteren door er nieuwe functies aan toe te voegen en deze veilig te houden. Deze update’s worden vervolgens vrijgegeven en komen doormiddel van een melding zichtbaar in WordPress. Het is nodig om deze WordPress plugins en thema’s altijd up-to-date te houden voor de juiste prestaties en beveiliging van je website.

Extra bij ZoBlauw

Bij foutieve inlogpogingen word het gebruikte IP-adres geblokkeerd wanneer er meer dan 5 foute pogingen zijn gedaan.
Is je website nog in de lucht? ZoBlauw monitort alle websites 24/7 die zij beheerd.

Kleine letters
  • Bij een nieuwe website van ZoBlauw bieden wij u bij het eerste jaar een volledig WordPress gratis aan. Na dat jaar sturen wij u een voorstel voor de mogelijkheden van het WordPress onderhoudsabonnement.
  • Abonnementen starten met een volledig geüpdatet website. Is uw website niet ontwikkeld door ZoBlauw dan zullen wij uw website eerst beoordelen, en afhankelijk van de achterstand van de updates brengen wij vooraf het bijwerken van de website en plug-ins een vrijblijvende offerte uit.
  • De vermelde prijzen op de website zijn exclusief 21% btw.
  • Bij het ZoBlauw onderhoud abonnement heeft u de keuze om per kwartaal of per jaar te betalen.
  • ZoBlauw hanteert een uurtarief van € 60,- exclusief btw per uur indien u geen onderhoudscontract heeft.
  • ZoBlauw is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 19.00 uur en in het weekend via email op dtv@zoblauw.nl
  • Uitgesloten zijn problemen veroorzaakt door een DDoS attack of met transit en/of peering partners
  • ZoBlauw maakt gebruik van een website builder de kosten hiervan valt onder de premium WordPress plugin! ZoBlauw verwerkt dit (indien deze is geactiveerd) in uw onderhoudsabonnement, stop u met het onderhoudsabonnement dan vervalt de licentie van de website builder. Uw website blijft normaal werken, deze krijgt echter geen update’s meer!
  • De opbouw van de genoemde tarieven zijn gebaseerd op een standaard WordPress website. Voor webwinkels met o.a. WooCommerce hanteren wij andere tarieven deze maken wij persoonlijk op maat en afgestemd op uw webwinkel, afhankelijk van producten, gebruikte en plug-ins.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rinze de Vries
Rinze de Vries

Dit bericht is geschreven door Rinze de Vries, eigenaar van ZoBlauw, uw partner voor Online Media. Tevens AV-Specialist en visueel verhalenverteller actief voor verschillende platforms. Rinze is te bereiken via email dtv@zoblauw.nl of gebruik het contactformulier op deze website.