Brandweer Wieringerwerf is verhuisd

WIERINGERWERF – Na ruim 70 jaar aan de Verbindingsweg te zijn gevestigd was het dit weekend tijd om te verhuizen voor het brandweerkorps uit Wieringerwerf. De kledinglockers werden uitgeruimd en het meubilair ging de vrachtwagen in om te worden overgebracht naar de nieuwe locatie aan de Medemblikkerweg.

De nieuwe locatie is een uitrukpost voor zowel brandweer, ambulance en politie, tevens is de buitendienst van gemeentewerken en Rijkswaterstaat er gevestigd. Het centrum van Wieringerwerf gaat op de schop en de werkzaamheden zijn begonnen aan de Granpré Molièrestraat en gaan ook richting de kazerne aan de Verbindingsweg dat heeft doen besluiten om nu te gaan verhuizen, politie en ambulance gaan later deze maand.

Ons Hollands Kroon ’t video & audio -platform was aanwezig op deze warme zaterdag en nam een kijkje bij de start van de verhuizing.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rinze de Vries
Rinze de Vries

Dit bericht is geschreven door Rinze de Vries, eigenaar van ZoBlauw, uw partner voor Online Media. Tevens AV-Specialist en visueel verhalenverteller actief voor verschillende platforms. Rinze is te bereiken via email dtv@zoblauw.nl of gebruik het contactformulier op deze website.