Veilig het jaar uit

Wieringerwerf – In het laatste weekend van 2019 was er de cursus “Veilig het Jaar Uit” in zwembad de Terp in Wieringerwerf. De cursus werd georganiseerd door Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, samen met duikvereniging Zeus Faber, EHBO Wieringermeer en Brandweer Wieringerwerf.

Deelnemers vanaf 12 jaar werden zaterdag ingedeeld in groepen en maakten kennis met duiken via duikvereniging Zeus Faber. Reddend zwemmen en een drenkeling uit een auto halen, een cursus reanimeren bij EHBO Wieringermeer en ervaren en leren hoe je uit een auto te water moet komen maakten deel uit van de cursus. Duikvereniging Zeus Faber zorgde voor de veiligheid onder water.

Voor de een was het een leuke ervaring, voor de ander een leermoment, maar voor alle deelnemers hoe dan ook een uiterst nuttige ervaring.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rinze de Vries
Rinze de Vries

Dit bericht is geschreven door Rinze de Vries, eigenaar van ZoBlauw, uw partner voor Online Media. Tevens AV-Specialist en visueel verhalenverteller actief voor verschillende platforms. Rinze is te bereiken via email dtv@zoblauw.nl of gebruik het contactformulier op deze website.