Robbie Williams was dit jaar al vroeg in de kerststemming. De Britse zanger maakte in Oktober al op Instagram bekend dat hij in november een kerst album uitbrengt Zoals hij dat zelf zegt ,,Ik ben ontzettend blij dat ik mijn allereerste kerstalbum kan aankondigen”, schrijft Robbie. Dit nieuw album ligt vanaf vrijdag 22 november in de winkel!

Het album bestaat uit twee cd’s: Christmas Past en Christmas Future. En bevat in totaal 28 tracks; een aantal nieuwe kersthits en traditionele covers als Winter Wonderland, Santa Baby en Merry Xmas Everybody. Robbie nam ook duetten op met Bryan Adams, Rod Stewart, Jamie Cullum. En ook met zijn vader Peter Conway nam Robbie de track It’s A Wonderful Life op. Check ook robbiewilliams.com voor meer nieuws en muziek fragmenten van het nieuwe album!

Sky Radio is vanaf maandag 25 november weer helemaal in kerststemming. Dan wordt de zender weer omgedoopt in “The Christmas Station”. Dit jaar luidt het non-stop muziekstation de kerstperiode groots in met een speciale Christmas VIP Kick-Off week. Niemand minder dan superster Robbie Williams opent The Christmas Station in het bijzijn van de Sky kerstman op maandag 25 november.

De rest van de week komen onder andere Edwin Evers, Miss Montreal en André Hazes langs in de Sky studio om hun vijf favoriete kersthits te presenteren. Op werkdagen om 09.05 uur delen zij hun Christmas Top 5 over 9 met de luisteraars van The Christmas Station.

 

Bron: radio.nl – Foto: videostill YouTube via fragment