Wat gaat er mee op pad voor een reportage.

Wat gaat er mee voor een reportage of live radio verslag bij Streekomroep Reg!o Noordkop / Noordkop Radio

Zo nu en dan ben ik op pad voor de Streekomroep Regio Noordkop (een fusie tussen Los Den Helder en RTV Noordkop uit Hippolytushoef) als ik op pad ga is dat meestal voor een video verslag. Maar ook voor Noordkop Radio ben ik zo nu en dan te vinden in de polders van Hollands Kroon.

Ik maak gebruik van de volgende spullen.

Shoulderpod R2 + Shoulderpod U1 – S2 to R2 Upgrade Kit, Iphone 7+,  Rode VideoMicro compacte camera microfoon, Rode SC7 verloopkabel naar 3.5 mm TRRS voor Videomic Go Rode, RODELink Newsshooter Kit draadloos camera-systeem met de AKG microfoon.

Tevens gebruik ik voor de Iphone de video app FiLMiC Pro handige app met veel instelmogelijkheden niet gratis maar het bedrag is zeker de moeite waard.

Tags: