Meertour Dag 3 Criterium Middenmeer 2019

DSC_0456

MIDDENMEER – Dag 3 van de Meertour, deze Zaterdag stond in het teken van het rondje van Middenmeer we fietsen over de Dr. Hoogkamerlaan, Wilgenlaan. Onder een stralende zon gingen er iets wat vertraagd door en verkeerd geparkeerde auto 71 renners vandaag van start.

Het rondje van Middenmeer staat bekend om zijn eenvoud, voor de renners is deze wel erg zwaar door de korte scherpe bochten het slechte wegdek en de twee etappe dagen die reeds in de benen zit. De organisatie had een spektakel verwacht van renners die niet hoog in het klassement stonden. Helaas lag het tempo zo hoog dat ontsnappen niet mogelijk was. Uiteindelijk was het een massa sprint en die werd gewonnen door Kai Blokdijk met op de tweede plaats Gijsbert Nieuwkoop en op de derde plaats Ruud Slagter.

Stand van de Truien na dag 2 van de Meertour 2019.

  • De gele leiderstrui – Gijsbert Nieuwkoop
  • De groene leiderstrui – Gijsbert Nieuwkoop maar word gedragen door de renner Kay Blokdijk.
  • De witte leiderstrui – Ruud Slagter

Meer over de standen en uitslagen bekijkt u via stmeertour.com

Onderstaande een video verslag met een samenvatting van deze derde dag Meertour met voorzitter Dave Kanbier en een reactie van Gijsbert Nieuwkoop en Kay Blokhuis.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
zoblauw
Dit bericht is geschreven door Rinze de Vries, eigenaar van ZoBlauw, uw partner voor Online Media. Tevens AV-Specialist en visueel verhalenverteller vroeger als hobby bij de lokale omroep tegenwoordig actief voor verschillende media platforms. Rinze is te bereiken via email dtv@zoblauw.nl of gebruik het contactformulier op deze website.