MIDDENMEER – Dag 3 van de Meertour, deze Zaterdag stond in het teken van het rondje van Middenmeer we fietsen over de Dr. Hoogkamerlaan, Wilgenlaan. Onder een stralende zon gingen er iets wat vertraagd door en verkeerd geparkeerde auto 71 renners vandaag van start.

Het rondje van Middenmeer staat bekend om zijn eenvoud, voor de renners is deze wel erg zwaar door de korte scherpe bochten het slechte wegdek en de twee etappe dagen die reeds in de benen zit. De organisatie had een spektakel verwacht van renners die niet hoog in het klassement stonden. Helaas lag het tempo zo hoog dat ontsnappen niet mogelijk was. Uiteindelijk was het een massa sprint en die werd gewonnen door Kai Blokdijk met op de tweede plaats Gijsbert Nieuwkoop en op de derde plaats Ruud Slagter.

Stand van de Truien na dag 2 van de Meertour 2019.

Meer over de standen en uitslagen bekijkt u via stmeertour.com

Onderstaande een video verslag met een samenvatting van deze derde dag Meertour met voorzitter Dave Kanbier en een reactie van Gijsbert Nieuwkoop en Kay Blokhuis.